kawan-kawan yang hebat

Tuesday, March 27, 2012

:::AwalAshari lamar SchaAlYahya:::



Seperti yang kita tahu , Awal Ashaari lamar Scha Al Yahya Live di Propaganza...
Dan aku??
Ada sesiapa sudi lamar aku tak.....ececece...

Benda yang pertama sekali aku lakukan apabila melihat tajuk-tajuk seperti di atas ialah,aku akan cepat-cepat cari button yang bertanda X...tak berminat la nak  ambil tahu dunia artis yang penuh dengan propa.

Tapi entah macam mana,tertengok Gaia tv di astro pasal scha dan awal,satu perkataan je yang terkeluar dari mulut ni .. "WOW!" 

Alahai romantiknya Mr Awal  ni kan...mesti lepas ni ramai gurlz-gurlz kat luar sana akan mula berangan akan di "propose" macam ni...  



sumpah aku pun nangis sama bila tengok awal n scha ni nangis.Bukan nangis sebab diorang nak cari publisiti murahan macam ni but aku dapat rasakan keihklasan awal sewaktu melamar scha...sangat-sangat sweet :)

Nak kata aku jiwang,lantak la...walaupun video ni berlaku hanya dalam masa 2 minit TETAPI ia lagi sedih dari cerita kuch kuch hota hai yang ditayangkan selama 3 jam.

So,akhir kata dari aku untuk korang-korang semua, stop la layan filem hindustan yang merapu meraban tak tentu hala....kehkeh

5 12 lepak di sini:

Iera Mehat said...

Asal saye xtau pun..Aishhh..nampak sgt xnengok tv.. Sure saye pun naneh same...weeee....

..cik hana.. said...

hikhik...hana ingtkn dia berlakon jer,skali tgk scha n awal nangis...trus ternangis skali... :P

..cik hana.. said...

hikhik...hana ingtkn dia berlakon jer,skali tgk scha n awal nangis...trus ternangis skali... :P

✿ pink velvet ✿ said...

suke part awal usap kepala scha, sweet sgt, hikhik~~

..cik hana.. said...

hehehe....betul2....:)