kawan-kawan yang hebat

Wednesday, June 13, 2012

::: Maafkan aku puaka :::




Terlebih dahulu maaf ingin diminta sebab entry ni entry berpuaka.Kalau dibaca,mata harus terbuka dan mulut harus ternganga.Tak keluar air liur pun takper,asalkan ternganga macam singa.

Ditujukan kepada makhluk berpuaka yang membela saka dan bermulut macam celaka,membuatkan orang lain yang membecimu akan masuk neraka.

Eh?

kenapa aku tetiber berubah menjadi puaka jugak maybe sebab dah lama berpura-pura menjadi mereka yang beretika untuk berkawan dengan saka.

Hidup kalau tak berpura-pura memang tak boleh ke? kalau tak hipokrit tak boleh erk?Kalau nak menipu jangan nampak bodoh sangat boleh tak. Aku dah penat berpura-pura menjadi bodoh.

Eh,cikgu aku tak ajar la camner nak jadi bodoh ! tolong la stop lakonan yang betul-betul menguji tahap kebodohan itu.

# ditujukan kepada makhluk berpuaka yang sedang mengalami konflik dalaman. Dan point yang penting,dia bukan blogger tetapi suka membaca blog beretika macam blog nih.

pesanan kepada puaka itu,jangan sampai aku jumpa kamu lagi sebab aku memang tak mahu berhadapan dengan kamu. Aku tak nak muka yang comel macam nora danish ni tetiber menjadi seperti kak limah baru lepas kena tembak di kaki..buruk bukan ? 

:



6 12 lepak di sini:

Fiza Suhaimi said...

Sabar ye hana.. Fiza always support hana! :)

Herma Julianny said...

Sabar, sabar...=)
Ingatkan cerita tentang hantu tadi..=D

Chic Na said...

nape ni hana? sabar. ignorekan aje si puaka tu.
ingatkan entri seram tadi. :)

kaishin said...

kalo puaka kena panggil tok bomoh la hana..abaikan je :D

Tinta Lana said...

Salam.

Kalau puaku tu terbaca entry hana ni, tpi masih tak reti2 bahasa, nmpknya, mmg betul2 'puaka' tu hana,hihihi.

#Sabar ya dear..cra terbaik berdepan ngn org cmni, kita buat tak tahu je..teruskn berblog spt biasa, pndg kedepan..tambah kemajuan..tingglkn dia jauh kebelakang..

bila hana buat bgini..puaka lgi suka sbnrnya..

..cik hana.. said...

thanks all my fren! sorry la fikiran hana terganggu sejak akhir2 ini,but apa2 pun,thanks atas sokongan kamu2...love u all okeh!:)