kawan-kawan yang hebat

Thursday, June 28, 2012

::: Blog ini berhantu :::



Masuk je blog nih  jiwa rasa sedih,masuk je blog nih rasa sedih!

padahal takder pun lagu jiwang bagai.

takder pun entry lemah gemalai.

takder pun ayat berbunga bagai.

takder pun gambar  kenagan yang menggamit jiwa.

memang sah la blog nih berhantu.

Tapi hantu apa ya? kak limah? mustahil....kak limah dah sambung belajar kat oversea..

pocong?lagi la mustahil....dia tengah sibuk  mencari tali leher putihnya..

polong? dia tengah busy menjadi tourist guide tok bomoh jahanam ..

kalau disebut kesemua nama hantu-hantu ni memang  penat la jejari yang montel ni nak menaip.


atau adakah aku seorang penyedih yang over?

:
:
:
:

pang! menampar diri sendiri untuk berhenti berkhayal .


ok,bye.


# thanks kepada sesiapa yang sudi datang blog ni walaupun owner blog ni telah  pergi bertapa selama 1/4 bulan...kehkeh 






5 12 lepak di sini:

Chic Na said...

zombie kampung pisang kot. huhu.. lamanya g bertapa. ilmu apa yg dapat ni? hihihi.. :)

Herma Julianny said...

mula-mula tengok tajuk ni,
rasa takut bagai..=D
rasa terharu eh,
tengok blog tak ter'update'.
hehe..

cik bulan said...

bertapa kat mna tu :P

kaishin said...

dah abis bertapa eh..kongsi2 lah ilmu tu hehehe :)

..cik hana.. said...

cik na : zombi kampung pisang?bahaya tu....dia makan otak...otak~~ otak ~~~ hahaha

herma : hahaha....saja nak bg seram sikit baru feel :P

cik bulan : bertapa kat lebanon...ajak maher zain temankan sambil makan big apple banyak2...eh,bertapa ke tu erk??hahaha

kaishin : dah abes dah....nak kena share erk? man aboleh,nanti tok guru marah pulak...hahaha