kawan-kawan yang hebat

Sunday, June 16, 2013

::: Anugerah Blockbuster 2013 :::





Angin apa entah yang melanda dalam diri ini dan dengan sopannya aku boleh meluangkan masa selama lebih kurang 3 jam lebih untuk menonton anugerah blockbuster 2...mungkin sebab terpengaruh dengan iklan si shaheizy sam duk suruh nora danish buat gwiyomi tu kot...ok,fine! 

Then,takder apa yang nak diceritakan pasal anugerah tu..dah termaktub rezeki masing-masing untuk memenanginya kan...tapi apabila last-last anugerah itu, di saat aku dah ready pegang remote dan siap-siap nak tukar channel lain pulak,tertengok la 4 org pengacara yang cun dan kacak..dan salah seorangnya cik Hanis Zalikha! Cun,comel dan tertib je orangnya....suka tengok dia!

Ok,letak balik remote ,tak jadi tukar channel sebab nak tengok cik hanis jap..
 tengah  best duk mengalamun depan tv...

"cantik betul dia ni,bekas student Uitm,model,blogger,and now jadi pelakon la pulak..."

huhhh,what?blogger?

*Tetiber baru aku teringat aku pun ada blog yang dah berkurun tak update!
 macam mana aku boleh lupa nihhh!!!*





8 12 lepak di sini:

Chic Na said...

nasib baik tengok anugerah blokbuster tu kan.. kalau tak sampai sekarang tak berupdate blog ni.. hehehe..

..cik hana.. said...

hahaha...perli hana leteww...cubit nnt baru tahu..haha

Mysara Ab Rahman said...

kte dpt tgok dh ujung2 je sbb baru smpi dr johor mlm d

..cik hana.. said...

oh yeker dear? xper2 mysara,nnt mesti ada ulangan kat astro lagi ni..tp yg hana taw,shamsul yusof mmg sgt2 hansem smalam! hahaha

muhamad Nazri said...

woww.. untung la dapt tengok anugerah blockbuster,, teman ni tengok buku je..huhuhu.. salam perkenalan

Miszyuyu said...

hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

Zai Zaiman said...

patut la lama tak nampak... hahahaha...

Badrina Ibtisam said...

welcome back ye kak hana!! hehe :-*