kawan-kawan yang hebat

Tuesday, September 11, 2012

::: Terukir di Bintang :::




Tetiba rasa mau menyanyi lagu fevret ini..walaupun suara agak kelaut dan pitching yang pecah umpama baru lepas digilis kereta kebal..

Lama tidak mengupdate rupanya..pura-pura busy atau adakah aku benar-benar busy itu bukan persoalan.Sekarang jari-jari ini kembali cergas untuk menaip setiap apa yang berlaku dalam kehidupanku yang penuh dengan glamour sebagai  seorang artis bergelar nora danish...*puihhhhhhh. 

Tetiber otak menjadi hang..tiada idea dapat dikeluarkan apatah lagi untuk berkata-kata dengan puitisnya di sini. Mungkin aku perlu bermesra dengan blogger-blogger yang lain untuk kembalikan ilham yang semakin menghilang . Mau terjah blog kawan-kawan la pulak :)





7 12 lepak di sini:

Mysara Ab Rahman said...

slamat blogging! hee

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Yeahhhh!! Nora danish dah kembali menulis!!! heheheh

Hana pelan2 lah..nak bangkit balik pas cuti lama, memang payah.

Banyakkan blogwalking..mesti ada idea tercetus nanti :)

kaishin said...

sy pun dah jarang2 menaip sekarang..apa pun selamat berblogging :)

Eein Azryn said...

Nanti pandai la ilham tu datang sendiri. Hehe. Saya pon dah jarang update. Takde idea nak update apa. :p

cnsy@roz said...

mmg la business woman kan kihkih

Tinta Lana said...

Salam.

Hana, lana singgah..membalas rindu dendam..hahh? hahahaha.

Hopefully, hana sihat ea..walau dimana saja dikau berada, heh3 >_<

Fiza Suhaimi said...

assalamualaikum hana ^^ jom laa blogwalking dgn fiza.. kot la hana dalam ilham.. ape2 pun selamat berblogging ye hana.. ;)