kawan-kawan yang hebat

Friday, November 14, 2014

::: Kereta Sorong Nenek :::



 Dulu lain sekarang lain.

dulu rajin bersama blog...sekarang dah dibiarkan berhabuk

follower pun dah makin berkurang...

sedih!

tengok cite hindustan pun tak sedih macam nih!

Bila off laptop,gila banyak idea datang...mencurah-curah macam coklat tumpah kat ladang gandum dan jadila koko crunch...

Tapi , 

Bila on laptop...tak sampai 5 saat,otak terus blank...mata mula kuyu,idea-idea sume dah jadi koko crunch yang dah ranap bersama lemak-lemak didalam perut.

Hoi! Tahap kemalasan apakah ini.








3 12 lepak di sini:

Najib Ariyan said...

kalau jadi kes macam tu kena invest sikit... beli perakam suara... keluar je idea tak kira kat mana walaupun dalam toilet sila rakamkan... lepas tu taip kan walau otak tengah blank... dapat kan satu atau 10 entry... hehehe... senang kan

..cik hana.. said...

hehehe...sampai kena beli perakam suara ...segan cik hana..:)

Aqilah Azmi said...

hikhik kalau qila draft je dkt phone hehe pastu masuk dlm draft blogger. dah senang on laptop edit edit sikit masuk gambor siap! hihi

*ececeh tak sedar diri