kawan-kawan yang hebat

Friday, September 30, 2011

::: shah alam bumi bertuah :::




kembali lagi ke bumi shah alam setelah 4 bulan aku meninggalkannya tanpa rasa bersalah.

tujuan datang ke shah alam : jumpa mama yang tersayang untuk menghamparkan draft final year project.

mode : separa pepejal.

7 jam dalam bas macam mana x jadi pejal montot..sampai2 depan mama,dia pulak menghamburkan kata2 yang seronotttttt di dengar!

oh mama merangkap suprvisor dan lecturer yang sangat aku sayangi,tak boleh ke kata2 dari bibir manis mu itu diiringi dengan senyuman yang betul2 ikhlas dari jiwa mu...


Masa tu rasa mcm nak terjun kolam renang sambil wat gaya kupu2 n keluarkan air kut pusat pastu sembur muka orang yg lalu lalang tepi kolam tu..

tapi lagi seronok kalau org yg lalu lalang tu adalah Puan mama.

eh ,kalau nak jadi lecturer memang kena buat muka garang ke pastu perli2 dengan hot2?

best sgt ke jadi hot erk?

adeish!

pening!

http://www.smileycodes.info

mama tu bukan mak aku,mak aku bukan mama.Aku x nak mama jadi mak aku dan aku tak nak mak aku jadi mama.

Kalau ade sesape tak paham,amik straw sedut air guna hidung baru leh melancarkan balik saluran otak yg tersumbat.


http://www.smileycodes.info





2 12 lepak di sini:

ABU said...

big mama kena pandai bodek tuk dapt marka thesis hebah!!

rindu uitm s.alam..huk huk!!

..miss hana.. said...

hehehehe.....
nak bodek mcm mana erk...
bg la tips skit Mr abu :)