kawan-kawan yang hebat

Sunday, January 2, 2011

:::Oh kasot:::




tgh duk belek2 kasut terbaru kat internet..tertgk la antara koleksi2 kasut yang agak menarik...
so aku pun copy la utk share kat sini..
ader ke org nak pakai kasut2 mcm ni??
aku rasa mcm !@#~$^&$#*..
muhahaha


mcm kaki kuda jer....

ni namanya nak cari nahas...maunya berlubang kaki kalau pakai kasut nih!






sumpah aku x pakai kasut tikus nih....geli amat!

mcm kasut roda pun ader nih...



apa nih??kasut ker...




best gak kan...kalau jumpa pencuri ke perompak ke tembak je~~~





kalau aku pakai kasut ni pi kelas,kelajuan kaki aku akan menjd 100m/hour...



pergh.....maNtaP!




mesti org ingat kaki aku kalau aku pakai kasut nih...hikhik...buruk amat!


hurmm...cute!



gila lawak!
hahaha..



mcm best je...seswai kot dgn org pendek mcm aku nih....


motif pakai kasut nih???
sama macam x pakai kasut jer kot...

1 12 lepak di sini:

Siti Khadijah said...

haha...unikla entry ni..:)