kawan-kawan yang hebat

Monday, February 23, 2015

::: Liebster Award by Xennov :::




Liebster Award by Xennov .

Thanks Xennov  kerana tag cik hana. Lama dah tak main tag-tag camnih...kehkeh.

Ok la,mula-mula tak faham permainan ni camana...tapi bila 40 kali cik hana duk ulang baca entry Xennov baru la taw rules permainan ni....

First,Answer the Questions....

1. Tahu menjahit? Tulis nama-nama jahitan yang masih diingati.

uish,bahaya soalan nih...kalau bakal mak mertua baca confirm kena reject nih kalau jawab dengan jujur...haha.  Tahu jahit seluar/pakaian yang koyak je la....kalau nak hasilkan seketul baju memang takkan jadi la...Nama jahitan?? jahitan silang pangkah..tu je yg ingat.

2. Hitam atau putih? Nyatakan 5 sebab.

Putih.Sebabnyeeee....
 a) Nampak bersih je
b)Lebih menarik perhatian orang untuk tengok
c) Tak menyemakkan kepala otak 
d)Dapat cari alasan untuk membebel sekiranya barangan yang berwarna putih tu dikotori oleh sesuatu.
e) Bila bnyakkan pakaian berwarna putih ni dapat memotivasikan diri sendiri sebab dah macam kain kapan...so automatik akan takut nak pakai seksi-seksi..kehkeh


3. Sokong telefon pintar atau tidak. Tulis 5 sebab.

Sokong.

a) Senang nak online kat mana-mana je
b) Tak perlu bawak laptop kehulu kehilir....sakit bahu 0oo00...
c) laptop+kamera = Smartphone.
d) Senang nak video call ngan family so tak boleh tipu la kalau ada kat mana-mana kan.
e) Skrin lebih besor...senang nak nampak seketul2 tulisan.

4. 5 binatang yang korang takut.


a) Lipas
b)Lipas
c)Lipas
d)Pepatung
e)Kumbang


Second, Soalan yang perlu di J.A.W.A.B....

1. Perkara yang boleh membuatkan korang senyum sengsorang.

2. Apabila terjah ke sesuatu blog,apa yang korang tengok mula-mula sekali...either their entry? folllower? chatbox? comments ? or anything else....and bagi sebab-sebabnya sekali.

3. Perlu ke Bloglist dalam sesebuah blog. Senaraikan 3 sebab.

4.  Apa kelebihan dan kekurangan yang ada pada diri korang.



Third, Nominate others bloggers...

Rasa macam nak suruh 5 gadis manis ni  je yang jawabkan...hehe







7 12 lepak di sini:

CikMai said...

dh jawab,ehehehe...

http://missobsesi.blogspot.com/2015/02/liebster-award-by-cik-hana.html

Aqilah Azmi said...

qila manis ke?
ihihihiks
thanks kak hehe japppppp nak bw hihi <3333
nnt qila jawab!
nasibaik soalan kak best best muahaha hugs!

Aqilah Azmi said...

yayyy imma done


http://qileh.blogspot.com/2015/02/liebster-award-kak-hanaoohana.html

sayidah napisah said...

saya dah jawab. terjah le ke blog saya :)


http://memburucintamu.blogspot.com

Hidayah Suhailee said...

wah.. thanks tag yaya.. :) nanti ada masa yaya jawab k.. :)

Tee Xennov said...

hehehe... thanks jawab! :)
nanti bakal di jawab *pikir jawapan*

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/